Menu

Политика за връщане

Връщане и възстановяване на суми.

Приемаме връщане в рамките на 14 дни след получаване на Вашия артикул:

  • Артикулът трябва да бъде върнат в първоначалното си състояние, неносен и неизползван.
  • Артикулът трябва да бъде върнат с всички етикети.
  • Артикулът трябва да бъде безопасно опакован, за да бъдат избегнати повреди.

Ако искате да заявите връщане, моля изпратете имейл на hello@wildlunas.eu

Забележка: Ако артикулът не отговаря на посочените по-горе условия, няма да можем да предложим пълно възстановяване на сумата.

Дефектна стока?

Ако сте получили дефектен артикул, моля да ни извините за неудобството. Изпратете имейл на hello@wildlunas.eu с номера на Вашата поръчка и Вашето име.

Понастоящем не предлагаме безплатни връщания.

Забележка – докато артикулите не стигнат до нас, ние не отговаряме за тях. Не можем да възстановим суми за загубени или вещи, които са пристигнали повредени. Поради тази причина артикулът, който искате да върнете, трябва да ни бъде върнат внимателно опакован. Моля, уверете се, че сте поставили правилния адрес за връщане, включително и телефонния номер, върху пакета.

Разходите за доставка, за връщане и замяна са отговорност на купувача, и също така клиентите могат да организират свой собствен начин за международна доставка, който поддържа метод за проследяване. Клиентът е отговорен за върнатия пакет, докато той не стигне безопасно до нашия офис.

Ако сте посочили грешен или непълен адрес и пакетът ни бъде върнат, ние ще Ви уведомим и ще се радваме ако го изпратите отново. Имайте предвид, че допълнителни такси за доставка ще бъдат добавени.

Винаги ще връщаме сумата от първоначалната стойност на продукта.

Безплатна доставка над 150 лв.
Върни или замени до 14 дни
Сигурно и надеждно плащане
Количка0
Количката е празна.
Продължете пазаруването
0