Menu
март 28, 2022

Удоволствието като женска сила

Нека бъдем напълно откровени. Колко често се вслушваме във вътрешния си женски глас и чуваме онези искрени желания и подбуди на тялото и ума ни? Колко често допускаме да им обърнем внимание и истински да им се отдадем? За съжаление, в повечето случаи, не много често. Всяка от нас е срещала жена, от която струи магнетизъм и женственост по начин, който завладява и омайва. Това именно е неподправената женска енергия, която трябва да събуди всяка от нас, за да се чувства пълноценна и щастлива.

Как да събудим женската си сила?

Наскоро разказахме за част от начините да събудим силата си, говорейки за Женската енергия и как да влезем в нея. А сега ще ви разкрием още една тайна - тази за ролята на удоволствието в нашия прекрасен женски свят. Истината, Диви Луни, е че удоволствието събужда нашата женственост и показва нейния блясък и величие по начин, който само ние можем да усетим.

Ключът тук е да се вгледаме внимателно и да разберем нуждите си, след това да ги удовлетворим.

 

Как да постигнем блаженство?

  •         Релакс 

Точно така, всяка от нас заслужава да се наслади на пълноценна почивка. Независимо дали ще посетим луксозен СПА и уелнес център, ще се подложим на разкрасителни процедури или просто ще прекараме лежерен ден у дома - всичко това носи удовлетворение и помага да възвърнем хармонията в себе си. Изключително важно е да намираме време да се откъснем от ежедневието и да позволим на ума си да си почине от хаоса на деня.

  •         Осъзнато хранене 

Нека си припомним значението на храната, която приемаме. Ефектът на здравословната и качествена храна върху здравето, емоциите и настроението ни са доказани, затова е важно да обръщаме внимание на хранителните си навици и не само. Ценно е да обръщаме внимание на целия процес и да се наслаждаваме на момента. Точно както посъветвахме в Наръчника за осъзнатост на WildLunas. Ако си сготвим нещо ново, нещо екзотично и се съсредоточете над вкусовите възприятия, откриваме колко много наслада има в тези моменти!

 Грижа за тялото  

Да, изключително важно е да се чувстваме добре в кожата си! И това в никакъв случай не означава да бъдем прекалено суетни или изискващи към себе си. Напротив, трябва да открием онова нещо, което ни кара да се чувстваме красиви. Ние, от Wild Lunas, държим на комфорта, свободата на тялото и духа. Неслучайно всички наши творения са създадени от лека, дишаща материя, която прилепва нежно по тялото, оформяйки всяка наша извивка по уникален начин. Защото всяка жена заслужава да се чувства специална и неповторима.

  •         Творчество и споделяне

Всички сме чували за съзидателната сила на женската енергия. И за да бъдем конкретни, веднага даваме няколко идеи:

o   Доброволчество в инициатива, която ни вълнува

o   Споделяне на знанията си с други хора, които имат нужда от съвет, насока или подкрепа

o   Участие в организирането на фестивал в града

o   Записване в творческа работилница, където да развихрим уменията и въображението си Започване на курс по фотография или уроци по нов език

Чувството да бъдем полезни и да творим предлага най-ценната награда - вътрешно удовлетворение и чувство за хармония. Когато знаем, че допринасяме с нещо и някой отсреща го цени, то това неизменно ни кара да се чувстваме значими и да блестим. Нe случайно подкрепата ни за различни каузи е толкова фундаментална за WildLunas.

  •         Секс

Сексът е един от най-очевидните източници на удоволствие в нашето ежедневие и в никакъв случай не бива да се подценява. Умението да съблазняваме ни е вродено и колкото повече го усъвършенстваме, толкова по-силно изразяваме нашата женственост и сексуалност. Когато знаем какво харесваме и го споделяме с партньора; когато се чувстваме добре в кожата си и позволяваме на фантазиите ни да се осъществят - тогава даваме възможност на естествената красота у нас да блесне. Тогава можем да бъдем каквито пожелаем - смели, дръзки, щури и освободени. Или пък нежни, деликатни и крехки.

В заключение

Такава е женската сила - дива и необуздана, а после - тиха и любяща. Това е магията, която сами трябва да открием в себе си, за да й позволим да се прояви в правилния момент. И нека не забравяме - удоволствие можем да намерим и в най-малките детайли, в най-простичките преживявания и моменти. Важното е да се вслушаме в женския си глас и да се отдадем на естествения порив, който всяка от нас притежава

Безплатна доставка над 150 лв.
Върни или замени до 14 дни
Сигурно и надеждно плащане
arrow-left
Количка0
Количката е празна.
Продължете пазаруването
0