Menu

ЗА НАС

Wildlunas е създаден през 2019 г. с мисията за свобода.

Свобода на движение, свобода на мислене, свобода на живот.

Оттогава помагаме на всяка жена да се чувства комфортно, докато продължава да изглежда зашеметяващо. Фокусът на нашия бранд е върху съчетаването на удобство, естетика и функционалност. Колекцията ни от 12 дизайнерски продукта е проектирана именно с идеята да бъде подходяща както за спорт, така и за носене в ежедневието.

И когато казваме, че разбираме своите клиентки, наистина го имаме предвид: основателката и ключова движеща сила зад Wildlunas е Шенай Окан. Спортът е изиграл ключова роля в това тя да опознае и истински да заобича себе си. Поради тази причина Шенай, подобно на хиляди жени и момичета, е била в търсене на перфектното облекло, което да не прави компромис между красив дизайн и пълноценна функционалност. Когато не намира такова, го създава.

По собствените й думи „всяка жена е източник на безкрайна енергия и любов.“

„Спортът и движението са невероятен начин да се доближим до този извор. Надявам се Wildlunas да напомня на все повече жени, че са уникални и всяка от тях е рядка галактика в необятната Вселена.“

От 2019 г. насам Wildlunas расте уверено. Нашите продукти се продават в цяла Европа и помагат на динамично живеещите дами да се гордеят с това, което са.

Щом четеш тези редове, ти също си част от нашия приятелски кръг и се надяваме, че сме докоснали духа ти със същите грижа и внимание, с които творенията ни докосват всяка извивка на твоето тяло.

Няколко факта

Wildlunas е основан
през 2019 г.

Колекцията се състои
от 12 продукта

Продаваме нашите продукти
в цяла Европа

Горди сме да предоставяме най-красивия дизайн и високо качество, съчетани с удобство и функционалност.
Благодарим, че по своя начин си част от Wildlunas!
Безплатна доставка над 150 лв.
Върни или замени до 14 дни
Сигурно и надеждно плащане
Количка0
Количката е празна.
Продължете пазаруването
0