Menu

BOOST YOUR
BODY

FEEL THE
flawless

Разгледай
предложенията
20%
намаление на избрани
продукти до 09.12.2022 г.

Безплатна доставка над 100 лв.
SALE

Свобода
това е Мисията на WildLunas

Спортното облекло WildLunas е създадено в духа на дивата женственост, почитайки всяко уникално качество от мултифлоралната палитра на нашите емоции и силните ни страни. Вдъхновени от нашата истинска, дива природа, ние не се опитваме да се „впишем“ в предварително изградени образи на съвършенство, а вместо това следваме нашата женска природа, която ни позволява да бъдем нежни, но и диви и свободни.
Вярваме, че чрез спорта можем да реализираме безкрайния си потенциал и затова нашата марка е вдъхновена да предоставя уникални минималистични дизайни, които прилягат на красивите женски извивки като втора кожа.

Гордеем се с това, че предоставяме най-красивия дизайн и качество, съчетани с удобство и функционалност.

Колекция

Вярваме, че чрез спорта можем да реализираме безкрайния си потенциал и затова нашата марка е вдъхновена да предоставя уникални минималистични дизайни, които прилягат на красивите женски извивки като втора кожа.

Какво казват за нас

  • “Материята е един път! Най-високото качество, което съм срещала на българския пазар. Кожата диша, нищо не те пристяга и в същото време извивките на тялото са подчертани. 10 от 10!”

    Цветелина Митева
    “Материята е един път! Най-високото качество, което съм срещала на българския пазар. Кожата диша, нищо не те пристяга и в същото време извивките на тялото са подчертани. 10 от 10!”

    Цветелина Митева
От блога

Как да изберем
правилната спортна дреха?

Вярваме, че всяка от нас знае колко важно е правилното изпълнение на движенията по време на тренировка. А знаехте ли, че изборът на подходящо спортно облекло има същата значимост?

В WildLunas винаги се стремим да даваме полезна информация и се надяваме, че в следващите редове ще откриете именно такава! Специално за вас, Диви Луни, по-долу обобщаваме кои са основните критерии при избор на правилната дреха за спортa, който практикуваме.

1. Материя: Както стана дума, изключително важно е да се чувстваме комфортно и уверено в дрехите, които носим, особено когато сме в движение. Когато става дума за избор на правилния спортен екип, качеството на плата и изработката са ключови. Силно препоръчително е да избираме бързосъхнещи, дишащи материи, които позволяват на тялото да се движи леко и свободно през цялото време. Платовете, които пък имат пристягащ ефект и компресират мускулите и тялото, предоставят допълнително предимство, от което е добре да се възползваме. Не бива да забравяме също така, че много от новите спортни платове предлагат и UV защита. Изборът на подобна материя е препоръчителна за всички любители на активностите на открито...
Прочети цялата статия

Ела в света на WILDLUNAS

Получи 10% намаление от първата ти поръчка!

Subscribe form

Запиши се с имейла си, за да получаваш ексклузивни отстъпки и оферти, да откриеш новите ни колекции преди всички останали и още много изненади.

Последвай ни в Instagram

Безплатна доставка над 150 лв.
Върни или замени до 14 дни
Сигурно и надеждно плащане
Количка0
Количката е празна.
Продължете пазаруването
0